Adres

Philips van Leydenlaan 25, 6525 EX Nijmegen

Telefoonummer

We zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 - 17.00 uur onder nummer +31(0)24 - 361 40 27. U komt in een keuzemenu en selecteert vervolgens de afdeling Orthodontie.

Bereikbaarheid buiten openingstijden

Luister het antwoordapparaat altijd tot het einde af om de gegeven instructies op te volgen. Het noodnummer (+31(0)6 29 30 45 36) is alleen bedoeld voor noodsituaties die niet kunnen wachten tot de praktijk weer geopend is (dit betreft voornamelijk pijnklachten). Het niet kunnen komen op een afspraak, verzetten van afspraken e.d. behoren hier nadrukkelijk niet toe.

Bereikbaarheid

U vindt de afdeling Orthodontie in gebouw Tandheelkunde aan de Philips van Leydenlaan 25, 6525 EX Nijmegen. Het gebouw bevindt zich op het universiteitsterrein bij het Radboudumc. U kunt de praktijk goed bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station gaan er elke tien minuten bussen in de richting van het universiteitsterrein. Vanaf Station Heyendaal is het ongeveer een kwartier lopen tot het gebouw Tandheelkunde. Met de auto volgt u vanaf alle invalswegen de borden richting Universiteit en Radboudumc. Eenmaal op het universiteitsterrein aangekomen volgt u de borden richting Tandheelkunde.

Parkeren voor bezoekers

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn:

  • P west: recht tegenover de ingang van Tandheelkunde.
  • Parkeergarage: bij de hoofdingang van het Radboudumc. Dit is 5 tot 10 minuten lopen van Tandheelkunde.

De parkeertarieven zijn overal gelijk. U kunt achteraf contant of met pinpas betalen. U betaalt maximaal €8,- per dag.